Társadalmi szerepvállalás

Felelős cégtulajdonosok, érző emberek vagyunk, akiknek már szerencsére nagyon sok jó és részben sajnos negatív tapasztalatokban is volt bőven része, ezért nem fogunk szemet hunyni az élet gyakori igazságtalanságai miatt. Tudjuk, hogy nagyon veszélyes vízre eveztünk ezzel a gondolatunkkal, hiszen nagyon szélsőségesen gondolkodnak az emberek a haléktalan kérdéssel kapcsolatban. Vagy úgy vannak vele, hogy a fedél nélküli emberek megérdemlik a sorsukat, hiszen alkoholisták, stbstb, vagy túlságosan empatikusak velük, de ezek között nagyon ritkán találkozunk a két szélsőség közötti átmenettel. Bízunk benne, hogy mi sohasem kerülünk olyan döntések elé (vagy ha igen, akkor jobban tudunk dönteni), ami ilyen befolyással lehet életünkre, szeretnénk hinni és tenni érte minden nap, hogy szellemi és testi egészségünket megőrizve, minden nehézségből felállva, támogatva egymást a nehéz időkben, de nem kerülünk hasonló helyzetbe, mint amibe ezek az emberek. 

A Raccoon Lab minden projekt vállalkozási díjából elkülönít egy kisebb összget, hogy karitatív támogatást nyújthasson a nélkülözők, betegek, állatmenhelyek számára. 

Köszönjük a támogatásért kapott adomány levelet, boldogok vagyunk, hogy segíthettünk és bízunk benne, hogy a jövőben is lesz lehetőségünk hasonló támogatásokra. 

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2021