Grafikai tervezés

„A DOLGOK MÖGÖTT A TERVEZŐ – A MŰVÉSZ, AKI EZT TEREMTI, MERT TERV ÉS RAJZ NÉLKÜL EGY KIS BÚTORT SEM LEHET CSINÁLNI” - LENGYEL MENYHÉRT

Grafikai tervezés felsőfokon

„Az ördög a részletekben rejlik” – tartja az örökérvényű mondás. A marketing világában az egyik legfontosabb részlet a grafikai tervezés. E nélkül aligha működik a márkaépítés, vagy saját vállalkozásunk identitásának megteremtése. Grafikai tervezés nélkül nem jöhet létre egy szép logó, vagy egy sikeres webáruház. A vizualitás az a fontos elem a reklám-és marketingkommunikációban, amely ha értő kezekbe kerül, egy vállalkozás sikerességének kulcsa is lehet.

Grafikai tervezés a bevételnövelésért?

Gondoljunk csak bele, sokszor vajon nem azért veszünk le a polcról egy terméket, mert meggyőző a külseje? Vagy éppen egy szolgáltatásban jobban megbízunk, mert a hozzá kapcsolódó képi világ jobban megmarad emlékezetünkben?

Könnyű belátni, hogy a jó grafikai tervezés eredménye nem más, mint a profitnövekedés. Egy jól felismerhető logó, egy hibátlanul kivitelezett katalógus, egy népszerű honlap mögött gondos, átgondolt design rejlik. Cégünk mindent megtesz azért, hogy Önnek a piacon a legkiválóbb szolgáltatásokat nyújtsa a grafikai tervezés online és offline területein is.

Fontos számunkra, hogy a grafikai tervezés munkafolyamatát megbízhatóvá és transzparenssé tegyük. Így partnereink pontos képet kapnak a design elkészültének minden lépéséről. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink mindenkor elégedettek legyenek és a végeredmény méltón képviselje vállalkozásukat.

A design lelke

A grafikai tervezés a legtöbb vizuális megjelenés lelke. Egy jó reklámfilm is a forgatókönyv megrajzolásával kezdődik. Egy katalógusban hiába szerepelnek szépen fotózott képek, ha a grafikai tervezés nem átgondolt és esztétikus. Egy névjegykártya, vagy akár weboldal is könnyebben elvész a többi között, ha nem ragadja meg a tekintetet.

A grafikai tervezés területén az alábbi szolgáltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére:

  • online grafikai tervezés (honlapok, webáruházak, webportálok, microsite-ok, hírlevelek, online kreatív hirdetések, prezentációs hátterek, e-képeslapok)
  • offline grafikai tervezés (közterületi plakátok, POS, molinók, katalógusok, szóróanyagok, magazinok, könyvek, merchandise anyagok, kreatív marketing anyagok)
  • grafikai tervezés kreatív felületekre (3D-s reklámanyagok, kreatív papírok)
  • nyomdai előkészítés és kivitelezés
  • művészeti grafikai tervezés (kiállítások, installációk, kulturális események)
  • teljes körű cégarculat tervezés és megújítás (rebranding)

Motion design – tegye mozgalmassá honlapját!

Grafika tervezési szolgáltatásaink nem csupán a hagyományosabbnak mondható technikákat fedik le, hiszen tervezőcsapatunk a legkorszerűbb megoldások terén is élen jár. Az egyedi weboldal készítés során napjainkban elengedhetetlenül fontos minden eszközt bevetni a vásárlók figyelmének megszerzéséért, ezért az arculattervezéshez a mozgalmas megjelenés kialakítása is egyre inkább hozzájárul. A motion design a videós, grafikai és animációs elemek ötvözésével olyan hatást ér el, amire nem lehet nem odafigyelni, így segít, hogy brandje valóban kitűnjön versenytársai közül.
-    Vizuális storytelling: egy motion design elemekkel kiegészített honlap a szöveges tartalmakon túl videókkal és animációkkal képes bővíteni a kommunikációs eszköztárat, olyan rétegeit jelenítve meg a márkának, ami szavakkal leírhatatlan.
-    Elegancia és ritmus: az animált tartalmak képesek különleges stílust vinni a weboldal tervezésbe, így a márka és a kínált szolgáltatások jellegétől függően semmihez sem hasonlítható hangulat érhető el.
-    Modern parallax technika: a motion design elemek akár többrétegű elrendezésben, nagy mélységérzetet keltve is megjelenhetnek, segítve a jobb funkcionalitást és emlékezetessé téve felhasználói élményt. 
 

Logó és arculattervezés átgondolt stratégia szerint

A weboldal tervezés az online marketing kiemelten fontos területe, hiszen akár webáruházról, akár más cégről van szó, sok esetben ez az első felület, amelyen keresztül a vásárlók megismerkednek az adott céggel. Éppen ezért fontos, hogy a látogatók már az első pillanatban pozitív benyomást szerezzenek. Az animált logók segítenek erős érzelmi impulzust kiváltani a vásárlókból, ráadásul szinte bármely multimédiás platformon, weboldalon, social media felületen, videókban vagy akár applikációkban is felhasználhatók. Kérje segítségünk egy olyan logó tervezésében, amely minden tekintetben illeszkedik cége arculatához!

KAPCSOLÓDÓ REFERENCIÁINK

Animált logó készítés

A vásárlók szemében egy-egy márkát leginkább a brand logója képvisel, ezért egy könnyen felismerhető, megjegyezhető és összetéveszthetetlen grafikus logó készítése a grafikus tervezés elengedhetetlen eleme. Fontos, hogy a nyomtatott és online tartalmak egységes arculatot mutassanak, azonban ez nem jelenti azt, hogy a logó készítés során ne használhatnánk a korszerű motion design technikák kínálta lehetőségeket. Az animált logók képesek igazodni a márka arculati megjelenéséhez, ám online felületeken figyelemfelkeltőbbek lehetnek, mint a statikus grafikai elemek.

Az animált logók előnyei:

-    Figyelemfelkeltőek, így kiválóan alkalmasak kampányok során való használatra.
-    Kiemelkednek a tömegből, így növelik a márkahűséget és az eladásokat.
-    Professzionális hatást keltenek, így megerősítik a vásárlók bizalmát.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024