Grafikai tervezés

„A DOLGOK MÖGÖTT A TERVEZŐ – A MŰVÉSZ, AKI EZT TEREMTI, MERT TERV ÉS RAJZ NÉLKÜL EGY KIS BÚTORT SEM LEHET CSINÁLNI” - LENGYEL MENYHÉRT

Grafikai tervezés felsőfokon

„Az ördög a részletekben rejlik” – tartja az örökérvényű mondás. A marketing világában az egyik legfontosabb részlet a grafikai tervezés. E nélkül aligha működik a márkaépítés, vagy saját vállalkozásunk identitásának megteremtése. Grafikai tervezés nélkül nem jöhet létre egy szép logó, vagy egy sikeres webáruház. A vizualitás az a fontos elem a reklám-és marketingkommunikációban, amely ha értő kezekbe kerül, egy vállalkozás sikerességének kulcsa is lehet.

Grafikai tervezés a bevételnövelésért?

Gondoljunk csak bele, sokszor vajon nem azért veszünk le a polcról egy terméket, mert meggyőző a külseje? Vagy éppen egy szolgáltatásban jobban megbízunk, mert a hozzá kapcsolódó képi világ jobban megmarad emlékezetünkben?

Könnyű belátni, hogy a jó grafikai tervezés eredménye nem más, mint a profitnövekedés. Egy jól felismerhető logó, egy hibátlanul kivitelezett katalógus, egy népszerű honlap mögött gondos, átgondolt design rejlik. Cégünk mindent megtesz azért, hogy Önnek a piacon a legkiválóbb szolgáltatásokat nyújtsa a grafikai tervezés online és offline területein is.

Fontos számunkra, hogy a grafikai tervezés munkafolyamatát megbízhatóvá és transzparenssé tegyük. Így partnereink pontos képet kapnak a design elkészültének minden lépéséről. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink mindenkor elégedettek legyenek és a végeredmény méltón képviselje vállalkozásukat.

A design lelke

A grafikai tervezés a legtöbb vizuális megjelenés lelke. Egy jó reklámfilm is a forgatókönyv megrajzolásával kezdődik. Egy katalógusban hiába szerepelnek szépen fotózott képek, ha a grafikai tervezés nem átgondolt és esztétikus. Egy névjegykártya, vagy akár weboldal is könnyebben elvész a többi között, ha nem ragadja meg a tekintetet.

A grafikai tervezés területén az alábbi szolgáltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére:

  • online grafikai tervezés (honlapok, webáruházak, webportálok, microsite-ok, hírlevelek, online kreatív hirdetések, prezentációs hátterek, e-képeslapok)
  • offline grafikai tervezés (közterületi plakátok, POS, molinók, katalógusok, szóróanyagok, magazinok, könyvek, merchandise anyagok, kreatív marketing anyagok)
  • grafikai tervezés kreatív felületekre (3D-s reklámanyagok, kreatív papírok)
  • nyomdai előkészítés és kivitelezés
  • művészeti grafikai tervezés (kiállítások, installációk, kulturális események)
  • teljes körű cégarculat tervezés és megújítás (rebranding)

KAPCSOLÓDÓ REFERENCIÁINK

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2023