Arculattervezés

„MÉG SOSEM ÉLT A VILÁGON EMBER, AKINEK MÁSODSZOR IS LEHETŐSÉGE NYÍLT VOLNA ELSŐ BENYOMÁST TENNI.” - CAVETT ROBERT

Arculattervezés felsőfokon

Nem kétséges, hogy a pozitív első benyomás a siker egyik záloga. Akárcsak a magánéletben, az üzleti szférában is elengedhetetlen az, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük partnereinkben. Az első inger, amely ügyfeleinket éri, maga a cég „arca”. Egy szimpatikus, meggyőző, jól kommunikáló megjelenés eszköze az arculattervezés.

A jó arculattervezés eredménye pedig nem kevesebb lehet, mint a bizalom és a gyümölcsöző üzleti partnerség. Egy gondosan megtervezett arculat segítségével partnerei számára az Ön cége egyedivé és jól felismerhetővé válik.A Raccoon Lab az Ön igényeit és a 21. századi piac követelményeit maximálisan figyelembe véve az alábbi komplex, költséghatékony és transzparens szolgáltatásokat nyújtja az arculattervezés területén:

Céges arculattervezés

Egységes, megragadó, a 21. század minden követelményének megfelelő arculattervezés az Ön cégére szabva, a tervezéstől a kivitelezésig. Logótervezés, névjegykártya tervezés, integrált offline és webes megjelenések (hírlevél, microsite, blog, közösségi média arculat, website, webportál, webáruház).

Projekt arculattervezés

Kiállítások, sajtótájékoztatók, road-showk, promóciós események arculattervezése, prezentációs sablonok, termékbemutatók, POS (eladáshelyi) marketing eszközök, plakátok, molinók, szórólapok, meghívók, képeslapok, kreatív ajándékok tervezése, kivitelezése. Teljes körű arculattervezés hazai és nemzetközi projektek területén is.

Termék arculattervezés

Arculattervezés termékbevezető és brandépítő kampányok terültén, címketervezés, csomagolástervezés. Teljes termékskála arculattervezés, arculat megújítás - rebranding.

Komplex, integrált arculattervezés

Teljes körű arculattervezés szolgáltatási portfóliónkkal mindenkor az Ön rendelkezésére állunk. Komplex, rugalmas szolgáltatáscsomagokat alkottunk meg a lehető legkedvezőbb ajánlatokkal. Ön dönti el, hogy mely szolgáltatások kerüljenek az arculattervezés csomagba, és az ajánlat keretein belül jelentős kedvezményekkel veheti azokat igénybe.

Az Ön cégéhez illő logó és arculattervezés

Legyen szó akármilyen vállalatról, manapság a kimagasló teljesítmény minden szolgáltatás vagy termék esetében alapkövetelmény – mindezt a kivételes színvonalat azonban a marketing nyelvére is le kell fordítani. A vásárlónak első ránézésre tudnia kell, hogy amit Ön kínál, minden tekintetben jobb a versenytársakénál. Egy jó arculat ezért értéket teremt, hiszen könnyen belevésődik a vásárlók emlékezetébe és egyszerűen azonosíthatóvá teszi a vállalata termékeit vagy szolgáltatásait.

A vásárlók egy-egy céget gyakran azonosítanak annak logójával, így fontos, hogy annak színe, formája és a benne esetlegesen megjelenő karakterek betűtípusa minden tekintetben tükrözze az adott cég szellemiségét. A tökéletes logó nem csupán egyszerű és könnyen megjegyezhető, de olyan hangulatot kelt, amely vonzóvá teszi a brandet. A grafikai tervezés alaposan kigondolt fázisai során nem csupán a legújabb designtrendeket alkalmazva készítjük el vállalata új logóját, de konzultációinkra alapozva olyan vizuális megjelenést teremtünk, amely minden tekintetben az Ön elvárásain és cége sajátosságain alapul. 

Kérje ajánlatunkat grafikus logó tervezésére!

Céges weboldalak - grafika tervezés harmonikus arculattal

Egy jól kitalált arculat egyszerre képes tükrözni a cég szellemiségét, rezonálni az ügyfelekkel, valamint segíteni kitűnni a tömegből. Legyen szó akármilyen vállalkozásról, a cégeknek óriási versenyben kell megküzdeniük konkurenciáikkal, ezért fontos, hogy minden marketingeszközt bevessenek a siker érdekében. Éppen ezért kiemelkedően fontos egy olyan céges weboldal készítése, amelyre rákattintva a látogató úgy érzi, mintha csak az Ön üzletébe lépett volna be.

Az általunk készített céges weboldalak egységes módon használják a különböző arculati elemeket, így Ön ugyanazt az üzenetet közvetítheti online platformjain, mint nyomtatott marketinganyagaiban. Legyen szó komplex arculattervezésről, melynek során teljesen új megjelenést alakítunk ki vállalkozása számára, vagy éppen a meglévő arculat felfrissítéséről, olyan megoldást kínálunk, amelyet hosszú távon is rugalmasan alkalmazhat.

Kérjen ajánlatot, és garantálja brandje sikerét hatásos megjelenéssel weboldalain is!

KAPCSOLÓDÓ REFERENCIÁINK

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024