Arculattervezés

„MÉG SOSEM ÉLT A VILÁGON EMBER, AKINEK MÁSODSZOR IS LEHETŐSÉGE NYÍLT VOLNA ELSŐ BENYOMÁST TENNI.” - CAVETT ROBERT

Arculattervezés felsőfokon

Nem kétséges, hogy a pozitív első benyomás a siker egyik záloga. Akárcsak a magánéletben, az üzleti szférában is elengedhetetlen az, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük partnereinkben. Az első inger, amely ügyfeleinket éri, maga a cég „arca”. Egy szimpatikus, meggyőző, jól kommunikáló megjelenés eszköze az arculattervezés.

A jó arculattervezés eredménye pedig nem kevesebb lehet, mint a bizalom és a gyümölcsöző üzleti partnerség. Egy gondosan megtervezett arculat segítségével partnerei számára az Ön cége egyedivé és jól felismerhetővé válik.A Raccoon Lab az Ön igényeit és a 21. századi piac követelményeit maximálisan figyelembe véve az alábbi komplex, költséghatékony és transzparens szolgáltatásokat nyújtja az arculattervezés területén:

Céges arculattervezés

Egységes, megragadó, a 21. század minden követelményének megfelelő arculattervezés az Ön cégére szabva, a tervezéstől a kivitelezésig. Logótervezés, névjegykártya tervezés, integrált offline és webes megjelenések (hírlevél, microsite, blog, közösségi média arculat, website, webportál, webáruház).

Projekt arculattervezés

Kiállítások, sajtótájékoztatók, road-showk, promóciós események arculattervezése, prezentációs sablonok, termékbemutatók, POS (eladáshelyi) marketing eszközök, plakátok, molinók, szórólapok, meghívók, képeslapok, kreatív ajándékok tervezése, kivitelezése. Teljes körű arculattervezés hazai és nemzetközi projektek területén is.

Termék arculattervezés

Arculattervezés termékbevezető és brandépítő kampányok terültén, címketervezés, csomagolástervezés. Teljes termékskála arculattervezés, arculat megújítás - rebranding.

Komplex, integrált arculattervezés

Teljes körű arculattervezés szolgáltatási portfóliónkkal mindenkor az Ön rendelkezésére állunk. Komplex, rugalmas szolgáltatáscsomagokat alkottunk meg a lehető legkedvezőbb ajánlatokkal. Ön dönti el, hogy mely szolgáltatások kerüljenek az arculattervezés csomagba, és az ajánlat keretein belül jelentős kedvezményekkel veheti azokat igénybe.

KAPCSOLÓDÓ REFERENCIÁINK

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2023