REFERENCIÁINK

"Nagyon köszönöm a Raccoon Lab csapatának a rendkívül áldozatos, gyors és profi munkát, nagyon sokat segítettek abban, hogy a lehető legtöbb munkahelyet tudjam megmenteni a cégben"

Hegyi Attila - Albadeli Étel házhozszállítás

MEGNÉZEM

"2020. márciusában a pandémia kezdetén bíztuk meg a Raccoon Lab-et új online rendeléses honlapunk elkészítésére. Mivel a tulajdonos éttermünk tőrzsvendége és ismerve minket, tökéletes, könnyen kezelhető, nagyon igényes oldalt készítettek éttermünknek. Nagyon köszönjük a jó ötleteket, honlapunk azóta is tökéletesen működik."

Pados Kriszta - Christine Cafe & Restaurant Szentendre

MEGNÉZEM

"Nagyon ritka az ilyen hozzáállás, sőt még nem is találkoztam ilyen figyelmes és rugalmas csapattal. Az első pillanattól kezdve, a saját igényeim tartották szem előtt és bármilyen kérést azonnal módosítottak. Le a kalappal!
Mindemellett, profi munkát is végeznek,pontosan, precízen. Nem kérdés hogy ajánlom mindenkinek Őket! Aki jó, profi munkát szeretne végeztetni, ráadásul úgy hogy érzem nem "csak egy ügyfél vagyok", az mindenképpen jól dönt ha Őket választja!"

Goócz Géza funkcionális és rehabilitációs tréner

Goócz Géza - TRAINERGG.HU

MEGNÉZEM

"A weboldalam fejlesztésekor igazán egyedi igényekkel jelentkeztem. A RaccoonLab csapata azonban profikhoz méltó módon kezelte a kihívást. Igényes, megbízható online felület került ki a kezük alól. Igazi élmény naponta használnom, működtetnem. Nagyra értékelem, hogy a beüzemelés és az utómunkák során is számíthattam rájuk. Csak ajánlani tudom őket!"

CSTraining

KISS CSABA - CSTRAINING.HU

MEGNÉZEM

"Évek óta dolgozok együtt Gáborékkal, amelynek három weboldal és több arculati elem létrejötte az eredménye. Mindig azt kaptam, amit szerettem volna. Rugalmasság, minőség és gyorsaság, talán ezek amik legjobban jellemzik őket számomra. Őszintén ajánlom Őket azok számára akinek fontos a minőség és a megbízhatóság."

 

Berényi Henriett - VARGA APARTMENTS BUDAPEST

MEGNÉZEM

"A korábbi káoszból (vagy káosznak tűnő masszából) egy teljesen letisztult, a mai kornak megfelelő, értékes weblapot kaptunk végeredményként. A felmerőlő nehézségek ellenére is élvezetes volt a közös munka, melyet a Raccoon Lab rugalmas hozzáállása és szakértelme könnyített meg. Hálásak vagyunk a lelkiismeretes és gyors munkájukért! A jövőben is számítunk csapatukra! :)"

Unitelnet

Marosi Emese - Unitel s.r.o.

MEGNÉZEM

"Barátságos, segítőkész és nyitott csapat, gyors munkával és teljes mértékben kielégítő végeredménnyel. Minden olyan lesz, mint amilyet elképzeltél. Vagy egy kicsit jobb."

Molnár Viktor - zeneszerző

Molnár Viktor - Zeneszerző

MEGNÉZEM

"Szuper csapat, precíz munka! A legjobb, hogy a végeredmény teljesen személyre szabott, olyan tökéletes, mint, amit megálmodtam, sőt! Nagyon kreatív, megbízható és segítőkész emberek dolgoznak itt! Csak ajánlani tudom őket, én 100%-ban meg voltam elégedve a munkájukkal! :)"

Lurkóperencia

Bor Klára - LurkÓperencia

MEGNÉZEM

"Élveztem a közös munkát. Kreatív szuper csapat."

Black Sheep Barber Shop

Farkas István - Black Sheep Barber Shop

MEGNÉZEM

"Jövőbeni együttműködő partnerként bíztam meg a céget egyik web design alkotásom életre keltésével. Kifogástalanul működő weboldal született belőle. Remek kommunikáció zajlott mindvégig, s nem mellesleg kiválóan kidolgozott saját fejlesztésű keretrendszert kapott a honlap. Nagy öröm a mai világban olajozottan működő fejlesztőcsapatot találni. Szerencsés voltam :)"

Nikola Partner

Nikola Glogovcsán

MEGNÉZEM

"Ezúton szeretném megköszönni munkátokat. Örülök, hogy ismerősöm ajánlása révén egyből Hozzátok jutottam. Ilyen rugalmas és pontos csapattal szeretek együtt dolgozni, mint amilyenek Ti is vagytok, legyen szó bármilyen munkáról. Ha nem bánjátok, a jövőben is "kihasználom" kreativitásotokat, és erre biztatok mindenkit." 

Carpod Europe

BOZÓ TAMÁS - CARPOD EUROPE

MEGNÉZEM

"... mintha közöttük ülnél a tervezés folyamata alatt. Ha valamit nem gondoltál ki teljesen, rájuk biztosan számíthatsz. Ha nem kötöd meg a kezüket túlságosan biztos, hogy valami eszméletlen jó dolog születik majd, valami olyan amire nem is számítasz!"

Kurdi és Fiai Kft

Kurdi Dávid - Kurdi Csoport

MEGNÉZEM

Minden jog fenntartva 2014 - 2021