Atesys

Az Atesys Magyarország egyik piacvezető geotermikus hőszivattyúkat gyártó, forgalmazó és telepítő vállalata. Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy mi készíthettük el új arculatukat és új, modern weboldalukat is.

A weboldal azért is különleges, mert egy űrlapkitöltést követően a weboldalra tervezett kalkulátor számításokat végez és ajánlatot készít, melyet PDF formátumba generál és küldi ki az érdeklődők számára emailben. Ennek köszönhetően napi több munkaórát spórol meg az ügyfél, amelyet vállalkozása fejlesztésére tud fordítani.

2021. január | Dévai - Project Kft
Nézd meg élőben: https://atesys.hu

Atesy logótervezés

Az Atesys logótervezésénél a legfontosabb szempont volt, hogy megjelenítsük a környezettudatosságot. Egy házat és egy csepp alakot kombináltunk a megújulást jelképező körforgás-ikonnal.

Az arculat és a weboldal betűtípusánál egy markáns talpas betűtípust párosítottunk egy talpatlan betűtípussal, amely megfelelően kiegészíti azt.

Színeiben szintén törekedtünk a természetesség megjelenítésére, azonban nem elhanyagolható, hogy gépekről van szó, ezért helytállónak éreztük a fémes szürke színt is.

Atesy egyedi weboldal, grafikus tervezés

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024