Bors-Hargitai Lilla

Bors-Hargitai Lilla az arculatának, illetve weboldalának megtervezésével keresett meg minket. Lilla 10 éve dolgozik professzionális sminkesként, ezért úgy gondoltuk egy olyan arculatot és weboldalt kell neki terveznünk, ami megfelelően átadja a professzionalizmusát. Lilla arculatának esetében törekedtünk a letisztultságra, azonban arra is, hogy kifejezze Lilla nőiességét is, ezáltal barátságos mégis minőségi látszata legyen. 

2019 | Bors-Hargitai Lilla
Nézd meg élőben: https://borshargitaililla.hu/

Lilla logójának megtervezésekor a nagy sminkes márkák tipográfiai logóit vettük inspirációként. Ezért az alap koncepció mindenképpen egy tipográfiai logó megalkotása volt. Egy talpas betűt vettünk alapul, amelyet kiegészítettünk egy masnival, illetve készült egy olyan verzió is ahol Lilla hivatása is megjelenik. 

A weboldalnál pedig a következő betűtípusokat alkalmaztuk. Címbetűnek a Playfair Italic verzióját, kenyérszövegnek pedig az olvashatóság miatt az Open Sans fontot használtuk.
Végül nem az általunk tervezett arculatot választotta a cég, így a weboldalhoz az alábbi megadott arculati színeket alkalmaztuk.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2022

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0