Christine Cafe

A Cafe Christine egy nívós szentendrei étterem, amely az együttműködésünk kezdetén egy logóval ugyan rendelkezett már, azonban nem volt kiforrott arculatuk, amelyet használni tudtak volna a social média felületeken. Emellett a weboldalukra is ráfért egy ráncfelvarrás az újonnan kialakult arculat felhasználásával. 
A megjelenés kialakításánál a letisztultság és minimalizmus volt a fő irány, ez megfelelően tükrözi az étterem minőségét és stílusát.

2020 | Cafe Christine - Centurio Trade Kft
Nézd meg élőben: https://www.cafechristine.hu/

Az arculat címeinél egy display fontot használtunk, hogy elegáns megjelenést hozzunk létre, a kenyér illetve kisebb címeknél pedig az Open Sans fontot használtuk. Arculati színekként pedig a feketét, fehéret, és egy elegáns bézs színt határoztunk meg.

A koronavírus okozta helyzetben az étterem úgy döntött, hogy napi menüt, illetve további ételeket kezd el házhozszállítással forgalmazni, ezért rendkívül fontossá vált, hogy egy igényes arculattal tudják mindezt prezentálni. Kitaláltunk nekik egy naponta megosztható napi menü, egy heti összesítő menü, illetve az online étlapjukhoz használható templatet, amik használatával egy egységes arculat alakult ki a social felületeiken egyaránt.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024