Élethang Alapítvány

Az Élethang Alapítvány gazdátlan állatoknak segít már több mint 10 éve.

Egy kicsit könnyebbé szerettük volna tenni a mindennapos emberfeletti küzdelmüket, rendszeresen utalunk számukra támogatást és díjmentesen készítettünk az Alapítványnak új arculatot és weboldalt. Nagyon szerettük ezt a projektet, szuper csapat!

2022 | ÉletHang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány
Nézd meg élőben: https://elethangalapitvany.hu/

Az Élethang korábbi weboldala megérett a teljes átalakításra. Ez felelősségteljes munka, hiszen egy olyan oldalról van szó, ahol rengeteg információt kell érthetően, átláthatóan és érdekesen átadni, mivel a jelenlegi és leendő támogatók és a potenciális gazdik is innen tájékozódnak. 

A weboldalon megtalálhatók minden gazdikereső állat adatai, a támogatási lehetőségek, és akár közvetlenül az oldalon, bankkártyával is van lehetőség azonnali segítséget küldeni a kis lakóknak.

Az Események menü havi naptárban mutatja a közelgő rendezvényeket, eseményeket.

A színeket és a fontokat is úgy válogattuk ki, hogy játékos, de ne komolytalan legyen az oldal designja. Az élénk színek, a kedves figurák jól kiegészítik a szívmelengető képeket az állatokról és a csapat mosolygós fotóit. Összességében egy nagyon szerethető arculat született.

Nagyon fontos volt, hogy minden infomárciót elsőre meg lehessen találni, ezt eleve a weboldal struktúrája is segíti, a kereső funkciók pedig az állatok közötti szűrést teszik lehetővé.

Az oldal kezelőfelülete a tőlünk megszokott módon nagyon egyszerűen kezelhető, így a csapat az állatok adatait és az egyéb információkat is könnyedén tudja frissíteni.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024