Green Bandits

A Green Bandits egy többfős csoport, akik a bolygó megmentését tűzték ki maguknak célul. Mivel számunkra is rendkívül fontos ügyért harcolnak, ezért karitatív készítettük el számukra arculatukat és weboldalukat, ezzel is támogatva azt amiért dolgoznak.

2020 | Green Bandits - Török Gergely

A logótervezésnél a legfőbb célunk a cég munkakörének bemutatása, akár meghökkentő módszerekkel való bemutatása. Aki meglátja a logót egyből odakapja a fejét, és kiváltson belőle valamilyen érzést. Ezért választottunk olykor akár kissé provokatív emblémákat is a logótervekhez. A végül kiválasztott logón egy fegyver szerepel a banditák mivoltából, amelyből levelek lövellnek ki. Ezzel utalva arra, hogy zöld célért harcolnak.

A végül kiválasztott logónál és weboldalnál az Alegreya serif illetve sans serif változatát használtuk. Az arculat színei tekintetében egy semlegesebb szürke mellett egy erőteljes zöld színt és egy sötétszürkét használtunk. A zöldet értelemszerűen a cég céljai miatt választottuk, míg a szürkét részben a névükben szereplő Bandits szó miatt, valamint hogy kellő kontrasztot teremtsünk a zöld mellett.

A weboldalat szerettük volna letisztulttá tevezni, hogy az oldalra látogató személyek figyelmét ne vonják el felesleges díszítő elemek, és a közös jó célra tudjanak fókuszálni.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2022

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0