GS Burkolat

Megújítottuk a GS Hungary Kft weboldalát, amely ezáltal új, letisztult külsőt kapott. Büszkék vagyunk rá, hogy a korábbi weboldalt is mi készíthettük el, már 6 évvel ezelőtt. 
A weboldalnál a sötétszürke és világosszürke árnyalatok, és a termékképek színessége dominálnak. A webáruház 3 fő értékesítési csatornát valósít meg. Az első a viszonteladók számára a "Viszonteladói készletlekérdezés" felületen, a második a kiskereskedelmi vásárlók számára a főoldali termékkategóriák számára jelenik meg egy "termékkatalógus", ahol böngészhetnek a nekik tetsző burkolatok között, a harmadik pedig egy kifutó terméklista, ami nagyon kedvező áron kínál kiváló minőségű, prémium burkolatokat az érdeklődők számára. A webáruház motorházteteje alatt egy automatikus InCash készletfrissítés és InCash megrendelés átvétel történik, amely a viszonteladók számára szinte adott pillanatban elérhető készletinformációkat szolgáltat, illetve a GS Hungary munkatársai számára egyszerűsíti le a megrendelések kezelését, ezzel jelentős humán erőforrást spórolva számukra, amit más, értékes munkára tudnak áthelyezni.

2021 | Gordos Sándor - GS Hungary Kft.
Nézd meg élőben: https://www.gsburkolat.hu/

A weboldalhoz egy letisztult megjelenésű talpatlan betűtípust választottunk, a Work Sans-t. 

A weboldalnál a szürke különböző árnyalatai dominálnak, amelyek az arculat fő részét képezik.

A weboldal layout-jánál az ügyfél kéréseit teljesítve, egy egyszerű, letisztult vonalvezetésű oldalt terveztünk, amely sallangoktól mentes, így a termékképek kapják a főszerepet.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024