Itiner magadhoz

Borbély Petra, kínai asztrológus és coach az induló vállalkozása arculatának és weboldalának elkészítésével bízott meg minket. 

Az itiner szó útvonaltervet jelent. A logóban ezért a „térkép magadhoz” képet gondoltuk tovább - nem a hagyományos térképet, hanem a topográfiát, hiszen a topográfiával a magasságokat és mélységeket is jelöljük, ami egy coaching folyamatnak fontos része. Magasabb szintre, a fejlettebb énünk felé törekszünk, miközben mindennek a középpontjában a belső magunk van.
 

A logóba a kínai asztrológia fő elemeit is belevittük: a külső kéreg, amely magában foglalja az 5 kisebb-nagyobb elemet, a kínai 5 asztrológiai elem bennünk különböző mennyiségben való megjelenését szimbolizálja.
 

További asszociációként a lapis lazuli kő is eszünkbe juthat a formáról, ami a fizikai, mentális, emocionális és spirituális egyensúlyt jelképezi - ennek a kőnek a gyönyörű kék színe adta az arculat fő színét is.
 

Végül pedig egy ujjlenyomat is kiolvasható az emblémából, ami az egyediséget hangsúlyozza: mindenkiben másképp vannak jelen az alapelemek, mindenkinek más a saját itinere, térképe.

Az arculathoz a Poppins betűtípust alkalmaztuk, amelyet néhol a személyesség és egyediség jegyében egy kézírásos fonttal egészítettünk ki.

Az arculat fő színe az említett lapis lazuli kő ihlette sötétkék lett.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024