Máriássy Menza

A Máriássy menza, önkiszolgáló étterem arculatát volt lehetőségünk megújítani, illetve készíteni számukra egy informatív, könnyen kezelhető weboldalt, amelyen a vendégek napi menüt rendelhetnek az étteremtől.

Az étterem új logójánál szerettük volna felidézni az önkiszolgáló menzák hangulatát a kézi írású betűtípussal, de mégis egy frissességet kölcsönözni neki ezzel a modern és letisztult megjelenéssel.

Az arculat betűtípusait tekintve megtalálunk egy írott betűtípust, amely által sokkal barátságosabb, közvetlenebb hangulatot tudtunk kelteni. Emellé pedig egy talpatlan, kerek végződésekkel ellátott betűtípust párosítottunk, amellyel az összkép modernné és barátságossá vált.

Az arculat színeinél szerettük volna az étterem belső terét felidézni, illetve tovább erősíteni az önkiszolgáló étterem és a barátságosság hangulatát. Ezért az arculat egyik fő színe egy meleg árnyalatú barna lett, amelyet sötétszürkével és fehérrel párosítottunk.

Az étterem weboldala struktúrálisan rendkívül felhasználóbarát, könnyen kezelhető, átlátható, de mégis letisztult és modern, amelyet a színes ételfotók egészítenek ki.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024