Szívhangkép

Egyedi, kreatív és igazán megható ajándékötlet, hogy a szeretteink szívhangjának rajzát faliképként tehetjük ki a lakásunkban. Ez a Szívhangkép koncepciója, amihez a weboldal tökéletesítésében nagy örömmel vettünk részt.

A Szívhangkép már létezett, amikor a felkérést kaptuk: A termék egyre sikeresebb lett, így megérett az igény az addigi weboldal helyett egy gyorsan és profin működő webshopra.

 

2021 | Pál Dénes
Nézd meg élőben: https://szivhangkep.hu/

A meglévő logót a tulajdonos meg akarta tartani, így azon nem változtattunk. Azonban ezen kívül az arculat teljesen átalakult: a romantikus ajándékokra jellemző szép, de "futószalagos" érzetű púderrózsaszín design helyett egy egyedi, megjegyezhető, kedves színvilág született, élénk, vidám színekkel.

Egyszerű, fiatalos, könnyen olvasható, modern betűtípust választottunk, aminek a stílusa megengedi, hogy többféle szövegszínnel dobjuk fel. A vidám színeket háttérként is használtuk, és a grafikai elemek is változatos színűek. A tervezési oldalakon azonban meghagytuk a fehér hátteret, hogy a készülő kép látványtervét ne zavarják meg a környező erős színek vagy grafikák.

A szívhangkép lényege, hogy a saját szívhangunkról egyszerűen, mobiltelefonnal készített hangfelvételt konvertálja át a cég egy olyan grafikává, amit többféle grafikai elemmel körítve egy szép, igény szerint keretezett képként tehetünk ki a falra. 
 

A választott háttérképet és az egyéb vizuális elemeket a felhasználó egyszerű lépések során, interaktív felületeken tudja testre szabni.

A mezők kitöltésekor folyamatosan követheti, hogy hogyan fog kinézni a kész termék. Amikor elkészült a tervezéssel, gyors bankkártyás fizetéssel kényelmesen és biztonságosan tudja megvásárolni az általa tervezett ajándékot. 

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024