Team Cobretto

Az újonnan induló testépítéssel foglalkozó csapatnak készíthettük el arculatát, és weboldalát.
A nevük, Team Cobretto. Szolgáltatásaik között megtalálható a testépítés mellett személyi edzés, fogyás stb. Illetve weboldaluk webshopként is üzemel, amelyben a Scitec Nutrition termékeit forgalmazzák. Az arculat tervezésénél az elsődleges szempontunk az erő kifejezése volt, amit erőteljes kontrasztokkal, színekkel és betűtípussal szerettünk volna kifejezni.
A webáruház több fizetési módot támogat, többek között a SimplePay biztonságos bankkártyás fizetési megoldását, a megrendelésekről pedig a szamlazz.hu rendszerén keresztül generálunk automatikusan számlát, így megkönnyítve az adminisztrációt.

 

Várható publikálás - 2021 első féléve | Kovacev Martin

A logóterv elkészítésénél egy body builder és egy kobra keresztezése volt a cél, amely kifejezi a cég profilját, és megtalálható benne a nevében is fellelhető kobra. Célunk egy erőteljes vizuális megjelenésű embléma elkészítése volt, ami utal a testépítők világára, és erejére.

Az arculat betűtípusának az Arial fontot választottuk, annak is a Black metszetét. Ez a vastag talpatlan betűtípus megfelelően kifejezi azt az erőnlétet és kondíciót, amit a Team Cobretto csapat tagjai, és programjuk képvisel.

Az arculat színeinél törekedtünk az egyszerű, de figyelemfelkeltő színkombinációkra, így esett a választásunk egy sötétszürkére, fehérre és pirosas narancsra.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2022

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0