TrainerGG

Goócz Géza egy funkcionális és rehabilitációs tréner, aki a TRX és Kaatsu tréning mellett sok egyéb szolgáltatással rendelkezik. Számára terveztünk egy dinamikus, erőteljes arculatot, weboldalt illetve social media megjelenéseket amelyek megfelelően kifejezi Géza profizmusát és elhivatottságát szakmája iránt. 

A TrainerGG logójánál elsődleges szempont volt, hogy Géza munkakörét is szerepeltessük, így ha valaki meglátja a logót, egyből asszociálni tud arra, hogy mivel is foglalkozik Géza. Nem csupán csak egy emblémát szerettünk volna a cégnév mellé tenni, hanem szerettük volna ha az embléma szerves része lenne a logónak. Ezért az N betűt alakítottuk át egy TRX-ező alakká. 

Az arculat színeinél illetve betűtípusánál a legfőbb szempont az erőteljesség és dinamizmus volt. Ezért az arculat betűtípusának egy erőteljes talpatlan fontot választottunk, amely végigkíséri az arculatot. Több metszete van, így kenyérszövegnek és főcímnek is megállja a helyét. Az arculat színeinél pedig a semlegesebb szürke mellett erősen domiál a piros illetve a sötét türkizkék, amelyek együtt szerepelve egy modern párost alkotnak.

Gézának az alap arculati elemeken kívül, mint logó és névjegykártya a modern kommunikációs eszközökre fókuszálva megterveztük a Facebook és Instagram megjelenését is. Terveztünk számára egy új weboldalt, amely egy bárki számára funkciójában könnyen használható és esztétikus megjelenést ad. Mivel Géza étrend tervezéssel is foglalkozik, ezt is egy új köntösbe bújtattuk, és terveztünk neki egy étrend mintát is.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024