Wings4you

Egy coach és mentor weboldala a személyes márkáját tükrözi, amit egy bizalmi szakmában épít - ezért különleges figyelmet kíván egy ilyen szakértői oldal megtervezése és létrehozása a személyesség miatt.

Kassai Eszti a Raccoon Lab csapatának tagja, de emellett coachként is támogat magánszemélyeket a fejlődésükben. Ki mást bízott volna meg az arculata és weboldala elkészítésével, mint azt a teamet, akikről nap mint nap tapasztalja, hogy szakértelemben és emberi hozzáállásban is a legjobbat nyújtják? :)

2021 | Kassai Eszter
Nézd meg élőben: https://kassaieszter.hu/

Az arculathoz Eszti már viszonylag konkrét elképzeléseket hozott, de a grafikusi ötletekre bízta magát a megvalósításban.

 

Letisztult, harmonikus, bizalmat árasztó képi világot terveztünk, amiben két fontos szempontot tartottunk szem előtt: egyrészt különbözzön a számtalan standard pszichológusi és coach weboldal színvilágától és stílusától, másrészt kerüljön bele minél több a megbízó személyiségéből és abból a szemléletből, amivel dolgozik. Ezzel segítjük a személyes márkájának építését, pozicionálását egy túlkínálati piacon, hogy megkülönböztethetővé váljon.

 

A madár szinte kötelező elem volt az arculatban a név miatt - nagy kihívás, hogy hogyan jelenjen meg ízlésesen ez a motívum úgy, hogy ne klisés és ne gyerekmesés hatást keltsen, hanem felemelő érzés legyen ránézni és tükrözze a coachingban képviselt értékeket. 

A logóban ezt a befejezetlen sziluettel oldottuk meg, és azzal, hogy a madár nem központi elem, csak a szöveglogó kiegészítése.

 

Mind a logóhoz, mind a weboldalra elegáns, egyszerű betűtípusokat választottunk, amelyek szintén jól ellensúlyozzák az élénk színeket.

Az arculatban pedig a madáralakot és a hozzá kapcsolódó könnyed színeket és formákat a fehér és sötétszürke háttérszínekkel kompenzáltuk.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2023