ONLINE-, ÉS SOCIAL MARKETING

A JÓ ONLINE MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ FELBECSÜLHETETLEN KINCS. A RACCOON LAB EZT ADJA AZ ÖN KEZÉBE.

Social – és online marketing felsőfokon.

Állandó látogatottság, folyamatos ügyfélérdeklődés és bevétel, dinamikus fejlődés, elégedett, hosszú távú partnerek. Nem kétséges, hogy ezek egy jól működő, sikeres vállalkozás kívánalmai. Ehhez viszont a virtuális térben, azaz az social és online marketing világában is kiválóan kell működni. A Raccoon Lab ezt az alapvető igényt és követelményt szolgálja ki a lehető legmagasabb színvonalon. Az SMO (Közösségi Média Optimalizálás), a SEO (Keresőoptimalizálás), az social és online marketing területén szerzett sokéves tapasztalatunk segítségével alakítjuk ki azt a testre szabott stratégiát, amely az Ön vállalkozását a leginkább sikerre viszi.

Online marketing megoldások Önnek

Célunk az, hogy weblapján, közösségi oldalain, és egyéb internetes felületeken keresztül minél több potenciális vevőt, ügyfelet érjen el. Az online marketing az egyik leginkább költségkímélő szolgáltatás. Előnye, hogy szinte azonnal megtérül, de csak akkor, ha szakszerűen, és módszeresen végzik. Cégünknek az Ön elégedettsége a legfontosabb, ezért mindent elkövetünk, hogy a legkedvezőbb online marketing tevékenységekkel álljunk az Ön vállalkozása sikerének szolgálatában.

Költséghatékony, pontos, személyes

Az online marketing világa szinte percről percre változik. Az aktuális legjobb és leghatásosabb megoldásokat keressük meg partnereinknek a piaci igényeket követve.

Az online marketing eszközei, például a keresőmarketing, az online sajtómegjelenések, a bannerkampányok és ezek kombinációi olyan lehetőségek, amelyek a nyomtatott hirdetési felületekhez képest sokszor nagyságrendekkel költségkímélőbbek. Mindemellett az online marketing megoldások több ügyfelet érhetnek el, személyesebbek és célcsoportra szabottabbak is lehetnek.

Az online marketing eszközökkel gyorsabban építhetjük brandünket, a social marketing segítségével pedig kreatív eszközökkel, akár név szerint megszólíthatóak már meglévő, vagy jövőbeli partnereink.

Költséghatékony, pontos, személyes

Akár kisvállalkozásról, akár multinacionális cégről van szó, a social marketing beépítése szinte elengedhetetlen egy marketingstratégia megalkotásakor. Az ilyen típusú online marketing felhasználási lehetőségei sokrétűek. Egy nagyvállalat esetében például kiváló megoldás egy társadalmi célú kampány bevezetésére és működtetésére. Mindemellett imázsépítő hatása is van, a jó imázs pedig egy vállalat életében kiemelten fontos szerepet tölt be.

Kisebb vállalkozások esetében a social -, online marketing nem csak a vásárlásgenerálásra, de szimpátianövelésre is alkalmazható. Tény, hogy a vevő szívesebben választja egy meggyőző, hiteles vállalkozás termékeit vagy szolgáltatásait, amely a social -, és online marketing kreatív, megnyerő eszközeit alkalmazza. Hiszen folyamatos, jól átgondolt online marketing tevékenységgel egy kisvállalkozás is óriássá tehető.

Az online marketing, mint versenyelőny

Az online marketing és social marketing használata mára szinte egybeforrt. Aki egységes, átgondolt és célzott stratégia mentén működteti webes felületeit és közösségi jelenlétét, az nagyobb sikereket érhet el. Az integrált és transzparens social marketing és online marketing stratégia tervezésében a Raccoon Lab komplex szolgáltatásokat biztosít partnereinek.

Komplex, testre szabott social marketing terv kidolgozása

A valódi, követhető eredményeket partnereinkkel közösen meghatározott célokkal, jól megtervezett lépésekkel, hatékony social marketing (közösségi oldalakon végzett marketing) eszközökkel és módszerekkel érjük el. A legfontosabb közösségi oldalakon célzottan végzett online marketing bizonyítottan növeli az Ön vállalkozása ismertségét és ezáltal kiemelten magas bevétel növekedést eredményezhet. A online marketing világában jelen levő hatékony kommunikációs megoldásokat a Raccoon Lab feltérképezi Önnek és testre szabott megoldásokkal áll az Ön rendelkezésére.

Az social és online marketing kulcsa: a keresőoptimalizálás (SEO)

A SEO a folyamatos látogatószerzés legmegfelelőbb online marketing eszköze, amellyel potenciális ügyfelei találnak rá Önre. Segítségével a keresőkben, (mint például a Google) az Ön weboldalát a social és online marketing eszközök segítségével a lehető legjobb pozícióra emeljük.

A legjobb eredmények érdekében úgynevezett onsite (weboldal tartalmi korrigálása) és offsite (weboldalon kívüli korrigálás) szolgáltatást is nyújtunk.

Közösségi Marketing Optimalizálás (SMO-Social Marketing Optimalisation)

Elkészítjük, megvalósítjuk és optimalizáljuk social marketing stratégiáját. Közösségi oldalakra kerülő alkalmazásfejlesztésekkel, online marketing kampányok sikeres megvalósításával növeljük weboldala látogatottságát. Az online marketing területén végzett célcsoport meghatározással, vásárlásgeneráló megoldásokkal is állunk partnereink rendelkezésére.

Bannertervezés és kihelyezés social és online marketing felületekre

A Raccoon Lab felkutatja az Ön vállalkozása célcsoportjának megfelelő social és online marketing felületeket, ahova célirányosan megtervezi, kivitelezi és kihelyezi az álló, vagy interaktív hirdetési eszközöket, bannereket.

KAPCSOLÓDÓ REFERENCIÁINK

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024