TERMÉKFOTÓZÁS, TÁRGYFOTÓZÁS

 
 

„VENNE ÖN HASZNÁLT AUTÓT ETTŐL AZ EMBERTŐL?” - JOHN F. KENNEDY - RICHARD NIXON USA ELNÖKI KAMPÁNYHARC, 1960

Termékfotózás felsőfokon

A híres mondat egy 1960-as plakáton szerepelt, amelyen Richard Nixon beszédes, ellenszenvet keltő portréját látta az amerikai szavazó. A megnyerő John F. Kennedy nyerte a választásokat. Az egyik leghitelesebb példája ez a portréfotó erejének. Ez ugyanígy működik a termékfotózás világban is. 

Jó termékfotó = több eladás?

Sokszor a vizuális megjelenítés határozza meg, hogy egy terméket szívesen vesznek-e meg, az ügyfelek, illetve egy szolgáltatás felkelti-e érdeklődésüket. Ha kinyitunk egy újságot, átlapozunk egy katalógust, vagy egy weboldalon böngészünk azonnal a termékfotók, tárgyfotók, portrék szépsége és azok hangulata ragad meg bennünket. És mint ahogy a fenti példa is mutatja, egy jó portrénak óriási ereje van. Könnyű tehát belátni: nem mindegy, hogy a potenciális partner meggyőzőnek és szimpatikusnak tartja - e egy vállalkozás vezetőjét, csapatát, vagy épp termékeit.

A termékfotózás lényegében egy tárgy vagy szolgáltatás portréja. A jó termékfotó nemcsak szép, hanem megragadja az adott termék „személyiségét”, így jobban megmarad a vevő emlékezetében.

Hisszük, hogy nem lehet annyira absztrakt egy szolgáltatás, vagy termék, hogy azt valamilyen vizuális eszközzel ne legyen érdemes és fontos megjeleníteni. Hiszen a jól sikerült termékfotózás végeredménye, a termékfotó beszél igazán az ügyfelekhez és tökéletes képi megjelenés nagyban meghatározza a vevő döntését a vásárlás során.

Termékfotózás garancia

A Raccoon Lab-nál a termékfotózást a legnagyobb körültekintéssel készítjük el. Kiemelten fontos számunkra, hogy az Ön termékeiről, szolgáltatásairól készített képek impozánsak, igényesek és meggyőzőek legyenek. Cégünknél a termékfotózás nagy tapasztalattal rendelkező, szakavatott fotósok kezében van.

Nekünk az Ön elégedettsége a legfontosabb. Mindenkor arra törekszünk, hogy az Ön termékéhez, szolgáltatásához leginkább illeszkedő, kiválóan kivitelezett szolgáltatásokkal álljunk rendelkezésére az alap termékfotózás mellett az alábbi területeken is:

  • Kreatív termékfotózás (a termékfotók enteriőrbe helyezése, divatfotózás);
  • Kreatív tárgyfotózás (a tárgyfotók kreatív, egyedi elkészítése, hangulat és részletfotók);
  • Portré és team fotózás;
  • Szolgáltatások fotózása;
  • Image filmek;
  • Kreatív vizuális anyagok készítése, grafikai tervezése, kivitelezése;

Miért jó a kreatív termékfotózás?

A termékfotózás cégünknél nem mechanikus munka. Törekszünk arra, hogy minél alaposabban megismerjük a fotózandó terméket, vagy szolgáltatást. Így annál pontosabban ki tudjuk emelni azok előnyeit a termékfotózás során.

A képek elkészítésétől kezdve az utómunkáig szem előtt tartjuk a képek funkcióját. A Raccoon Lab termékfotózás szolgáltatásaival a legjobbat kívánja nyújtani Önnek, online és nyomtatott felületeken is..

KAPCSOLÓDÓ REFERENCIÁINK

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024