Az egyedi webáruház készítés előnyei

Ahogy a weboldalak, úgy a webáruházak esetében is maradandó benyomást tesz minden látogatóra az első találkozás. Nem mindegy, összhangban van-e a cég filozófiájával; megmutatkoznak-e az egyedi stílusjegyek, és főleg: képes-e biztonságosan működni. Csapatunk többek között ezek összehangolásában nyújt szakértő segítséget ügyfeleinknek.

Webshop fejlesztés a sablon megoldások helyett

Professzionális és dinamikusan növekvő cégek nem engedhetik meg maguknak azt, hogy lemondjanak az önálló arculatról, az egyedi arculatnak pedig minden bizonnyal a webshop lesz a legtöbbet látogatott hordozója. 

Ha mindez nem lenne elég, az alábbiak miatt mindenképpen érdemes egyedi webshop készítést választani a nyílt forráskódú honlapok lehetőségeivel szemben.

  • Egyediség – a céges arculat kompromisszumok nélkül, 100 százalékban megjelenhet a webshopban, így rövid távon, a márka és a brand szempontjából önazonosságot sugall, hosszú távon pedig maga az online áruház is termékké válhat, növeli a cég értékét.
  • Korlátlan hozzáférés – a tulajdonos nincs sem külső rendszerekhez, sem idegennyelvű használati útmutatókhoz, sem az üzletet esetleg hátrányosan érintő, korlátozó megoldások keretei közé szorítva.
  • Könnyű kezelhetőség – hosszas egyeztetések nélkül, akár saját kezűleg is frissíthető a tartalom egy jól megírt, és teljesen az ügyfél igényeire szabott webáruházban, ahol az admin felület „a gomb a kabáthoz”, és nem fordítva. 
  • Értékközvetítő – míg egy sablon webshop ronthatja a magas színvonalú szolgáltatások hitelességét, addig az egyedileg fejlesztett webáruház értéket közvetít, megerősíti a céges profilt. 
  • Láthatóság – könnyebben találnak rá a vásárlók egy olyan webáruházra, amelyet – az egyedi programozási háttérnek köszönhetően – előrébb sorolnak a keresőoldalak. 

Van a fentieken kívül még egy érv, amellyel külön is érdemes foglalkozni: a biztonság.

Egyedi honlapkészítés – a biztonság záloga

A nyílt forráskódú, közösségi használatú tartalomkezelő rendszerek egyik hátránya a sebezhetőség. Minthogy publikusak, a felépítésüket bárki megismerheti, a kódokat szabadon módosíthatják, másolhatják és terjeszthetik, szemben az egyedi honlapokkal. Utóbbiak nem nyilvánosak, ezért nem csak sokkal kevésbé vannak szem előtt, de feltörésük is nehezebb, hosszabb ideig tart, és több hibalehetőséget rejt.
Nálunk az ügyfelek egyedi fejlesztésű, profi webshop készítést kapnak az első pillanattól az utolsóig, így a kockázat is sokkal kisebb, mint a nyílt forráskódú oldalak esetében.

Logó és arculattervezés – hogy az eredményben viszontláthasd önmagad

Egy modern weboldal készítése arra is ösztönzi a megrendelőt, hogy mélyebben elmerüljön céljainak megismerésében, az értékközvetítés módjában és legfontosabb üzeneteiben, hiszen a webáruháznak mindezt tükröznie kell. Cégünk nem csak informatikai megoldásokat kínál, de online és offline média, dizájn- és grafikai szolgáltatásokkal is partnereink rendelkezésére áll. Odafigyelünk a legújabb trendekre, ismerjük a piac követelményeit és lehetőségeit, a mobilbarát weboldal készítés pedig nem extra, hanem alap.

Ha igazán értékessé szeretnéd tenni termékeidet, készíttess számukra egyedi webshopot! Ismerd meg a webáruház fejlesztés terén kínált szolgáltatásainkat a honlapunkon!

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024