Weboldal készítés

AZ ONLINE VILÁGBAN EGY MÁSODPERC TÖRT RÉSZÉN MÚLHAT VÁLLALKOZÁSA SIKERE.

Weboldal és webáruház készítés felsőfokon

Jövőbeni, vagy jelenlegi partnerei ennyi idő alatt döntik el, hogy tetszik-e nekik az Ön weboldala. Nemzetközi kutatások is alátámasztják, hogy az emberi agy a másodperc huszadrésze alatt alkot vizuális ítéletet. Ezalatt dől el, hogy leendő ügyfelei az Ön szolgáltatásait, termékeit fogják-e igénybe venni. Egy jól megtervezett weboldal vagy webáruház az értékesítés kulcsa.

A holnap honlapja: „Ready – to - web” rendszerünk

A weboldal készítés első pillantásra gyerekjátéknak tűnhet. Ám ez koránt sincs így. Egy gondosan megkomponált honlap több fontos kritériumnak is meg kell, hogy feleljen. A weboldal készítés folyamata ugyanúgy magába kell, hogy foglalja a jó szövegek megírását, a 21. századi technológiát, mint a szép megjelenést. A Raccoon Lab törekszik arra, hogy a weboldal készítés tekintetében is komplex és minőségi szolgáltatásokat nyújtson.

Az értékes időt az Ön sikerének szolgálatába állítva a Raccoon Lab megalkotta a piacon egyedülálló „Ready – to - web”, weboldal és webáruház rendszerét. A technológia a legkorszerűbb, esztétikus, teljes körű webáruház és weboldal készítés folyamatát foglalja magába.

Fontosnak tartjuk, hogy a weboldal készítés során ügyfeleink honlapja mindezen követelménynek megfeleljen és lépést tartson a 21. századi technológiákkal.

„Ready – to - web” weboldal készítés

Weboldal készítés területén magasan képzett szakembereink állnak az Ön rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig. A weboldal készítés folyamatát Ön mindenkor nyomon követheti. A végeredményt úgy alakítjuk ki, hogy testre szabott, hatékony, könnyen kezelhető felület legyen, ami az Ön céljait szolgálja.

Ready-to-web nagylátogatottságú rendszerek fejlesztése

Ready-to-web rendszerünk a webportálok, nagylátogatottságú rendszerek követelményeinek is eleget tesz. Segítségével a piacot hazai és nemzetközi szinten is nyomon követjük. A webáruház és weboldal készítés során figyelembe vesszük a kül- és belföldi trendeket, a versenytársak szokásait is, tanácsadással segítve ügyfeleinket a leghatékonyabb eredmény érdekében.

Ready-to-web technológia

A webáruház és weboldal készítés során a felhasznált technológia terén is lépést tartunk a 21. századi trendekkel. A honlap kereső, közösségi média- és böngészőbarát felépítése segíti partnereit, hogy könnyen és gyorsan megtalálják Önt. Szervereinket a Ready-to-web technológiára optimalizáltuk, így biztosítjuk ügyfeleinknek a villámgyors sebességet a weboldal vagy webáruház hatékony működtetéséhez.

Webáruház és weboldal készítés testre szabott, szerkeszthető formában

Hiszünk abban, hogy a hosszú távú, bizalmon alapuló partnerkapcsolat fontos eleme egymás szabadságának biztosítása. Ezért olyan online megoldásokat is kínálunk hírlevelél, weblap, webáruház, webportál készítés területén, amelyeket belső munkatársak is könnyen kezelhetnek. A webáruház vagy weboldal készítés során minden esetben átlátható, felhasználóbarát kezelőfelületet biztosítunk, így Ön, vagy munkatársai kényelmesen és egyszerűen tudják módosítani a tartalmakat.​

Komplex, integrált arculattervezés

A gondos és igényes arculattervezés a jól kommunikáló, meggyőző megjelenés és a brand sikerének kulcsfontosságú eszköze. Egyedi weboldal és webshop készítés mellett teljes körű cégarculat-tervezést és megújítást (rebranding) is örömmel vállalunk. A folyamat során kiemelt figyelmet szentelünk arra, hogy a tervezés folyamatát transzparenssé tegyük ügyfeleink számára, így Ön pontos képet kap a design tervezésének és kivitelezésének minden lépéséről. Komplex, rugalmas szolgáltatáscsomagjainkat Ön a saját igényeihez és a webes megjelenés különböző feladataihoz igazíthatja. 

Keresőoptimalizálás, online és social media marketing

Vállalkozása imázsának erősítéséhez és potenciális vásárló-, vagy ügyfélkörének növeléséhez ma már elengedhetetlen az online és social media marketing, illetve a keresőoptimalizálás sokrétű, összehangolt használata. 
Cégünk modern egyedi honlap készítési és webshop fejlesztési szolgáltatásai során - az üzletfejlesztés minden szakaszára olyan, személyre szabott, célzott és komplex stratégiát kínál, amivel vállalkozása eredményesebb lehet. A cél érdekében az Ön vállalkozásának sikerét optimális módon szolgáló - egyedi, és költséghatékony eszközöket és módszereket alkalmazunk – korszerű alkalmazásfejlesztésekkel, célcsoport meghatározással és vásárlásgeneráló megoldásokkal. 
 

KAPCSOLÓDÓ REFERENCIÁINK

Cégünk értékteremtő filozófiájának alapja, hogy egymással és ügyfeleinkkel is partneri közösségben, folyamatos párbeszéd mentén dolgozunk együtt. Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint száz ügyfelünk választott bennünket hosszú távú partnerként, és a céges weboldal és egyedi webáruház készítés terén széles körben bizonyíthattuk, hogy élményszintű, valódi értéket képviselő, naprakész és időtálló megoldásokat tudunk nyújtani. Ügyfeleink rugalmas és proaktív hozzáállásunkat, a lelkiismeretes, precíz és minőségi munkavégzést, és azt, hogy helyzetükbe tökéletesen bele tudjuk helyezni magunkat - szinte kivétel nélkül hangsúlyozták együttműködésünkkel kapcsolatban. Számunkra a legnagyobb öröm, hogy munkánk során egyszerre van lehetőségünk megadni a kezdő lökést egy brand felépítéséhez és megújításához, illetve egy vállalkozás sikerének hosszú távú, folyamatos szakmai támogatására. Reméljük, hogy komplex weboldal készítési szolgáltatásaink eredményeképpen - hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetjük!  

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024