Weboldal készítés

AZ ONLINE VILÁGBAN EGY MÁSODPERC TÖRT RÉSZÉN MÚLHAT VÁLLALKOZÁSA SIKERE.

Weboldal és webáruház készítés felsőfokon

Jövőbeni, vagy jelenlegi partnerei ennyi idő alatt döntik el, hogy tetszik-e nekik az Ön weboldala. Nemzetközi kutatások is alátámasztják, hogy az emberi agy a másodperc huszadrésze alatt alkot vizuális ítéletet. Ezalatt dől el, hogy leendő ügyfelei az Ön szolgáltatásait, termékeit fogják-e igénybe venni. Egy jól megtervezett weboldal vagy webáruház az értékesítés kulcsa.

A holnap honlapja: „Ready – to - web” rendszerünk

A weboldal készítés első pillantásra gyerekjátéknak tűnhet. Ám ez koránt sincs így. Egy gondosan megkomponált honlap több fontos kritériumnak is meg kell, hogy feleljen. A weboldal készítés folyamata ugyanúgy magába kell, hogy foglalja a jó szövegek megírását, a 21. századi technológiát, mint a szép megjelenést. A Raccoon Lab törekszik arra, hogy a weboldal készítés tekintetében is komplex és minőségi szolgáltatásokat nyújtson.

Az értékes időt az Ön sikerének szolgálatába állítva a Raccoon Lab megalkotta a piacon egyedülálló „Ready – to - web”, weboldal és webáruház rendszerét. A technológia a legkorszerűbb, esztétikus, teljes körű webáruház és weboldal készítés folyamatát foglalja magába.

Fontosnak tartjuk, hogy a weboldal készítés során ügyfeleink honlapja mindezen követelménynek megfeleljen és lépést tartson a 21. századi technológiákkal.

„Ready – to - web” weboldal készítés

Weboldal készítés területén magasan képzett szakembereink állnak az Ön rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig. A weboldal készítés folyamatát Ön mindenkor nyomon követheti. A végeredményt úgy alakítjuk ki, hogy testre szabott, hatékony, könnyen kezelhető felület legyen, ami az Ön céljait szolgálja.

Ready-to-web nagylátogatottságú rendszerek fejlesztése

Ready-to-web rendszerünk a webportálok, nagylátogatottságú rendszerek követelményeinek is eleget tesz. Segítségével a piacot hazai és nemzetközi szinten is nyomon követjük. A webáruház és weboldal készítés során figyelembe vesszük a kül- és belföldi trendeket, a versenytársak szokásait is, tanácsadással segítve ügyfeleinket a leghatékonyabb eredmény érdekében.

Ready-to-web technológia

A webáruház és weboldal készítés során a felhasznált technológia terén is lépést tartunk a 21. századi trendekkel. A honlap kereső, közösségi média- és böngészőbarát felépítése segíti partnereit, hogy könnyen és gyorsan megtalálják Önt. Szervereinket a Ready-to-web technológiára optimalizáltuk, így biztosítjuk ügyfeleinknek a villámgyors sebességet a weboldal vagy webáruház hatékony működtetéséhez.

Webáruház és weboldal készítés testre szabott, szerkeszthető formában

Hiszünk abban, hogy a hosszú távú, bizalmon alapuló partnerkapcsolat fontos eleme egymás szabadságának biztosítása. Ezért olyan online megoldásokat is kínálunk hírlevelél, weblap, webáruház, webportál készítés területén, amelyeket belső munkatársak is könnyen kezelhetnek. A webáruház vagy weboldal készítés során minden esetben átlátható, felhasználóbarát kezelőfelületet biztosítunk, így Ön, vagy munkatársai kényelmesen és egyszerűen tudják módosítani a tartalmakat.​

KAPCSOLÓDÓ REFERENCIÁINK

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2023