Black Sheep Barber Shop

60's éveket idéző klasszikus Borbélyszalon Budapest belvárosában. Borbélyaink kiváló szakemberek, akik oldschool környezetben a legtrendibb hajakat és szakállakat vágják. A borbély szalon egyaránt rendelkezésre áll új és törzsvendégei számára, akár időpontot foglaltatok vagy csak éppen felénk jártatok. Nincs még egy ilyen borbély szalon budapest belvárosában, ahol ingyen várósör vagy kávé vár. Kiváló szolgáltatás, kiváló termékek. Kiváló áron! Feladatunk volt a Shop arculatának megtervezése, weboldalának elkészítése, illetve annak folyamatos üzemeltetése. Megbízónk továbbá Facebook hirdetési kampányok menedzselését is ránk bízta.

A weboldalon már SimplePay bankkártyás fizetés is lehetséges, melyről a szamlazz.hu rendszerén keresztül készítünk automatikus számlát. Legutóbbi fejlesztésünk pedig az volt, hogy a rendszer SMS emlékeztetőt küldd a foglalás előtt 24 órával, így biztosan nem feledkeznek meg a vendégek a foglalásukról.

2017 | Black Sheep Barber Shop - DownTown Razor Kft
Nézd meg élőben: https://www.blacksheep-barbershop.hu/

A Black Sheep Barber Shop logóját szerettük volna vintage stílusban megtervezni, amelyben a bárány embléma mellett, két a barber shophoz kapcsolódó borotva is helyt kapott.

Színei tekintetében pedig a minőséget kifejezve egy arany szín a fő arculati szín, emellett pedig egy sötét szürkére esett a választásunk.

Elkészítettük a weboldalukat, valamint a névjegykártyájukat egyaránt.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2022

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0