Black Sheep Barber Shop

60-as éveket idéző klasszikus borbélyszalon Budapest belvárosában. Oldschool környezetben a legtrendibb hajakat és szakállakat vágják a borbélyok, egy igazán ügyfélbarát helyen: a vendégek kiváló kiszolgálást (és ajándék várósört vagy kávét) kapnak, ezért ehhez méltó weboldalt készítettünk.

Arculattervezésre, weboldalkészítésre és üzemeltetésre kaptunk megbízást, majd a szalon a Facebook hirdetési kampányok menedzselését és a hírleveleket is ránk bízta.
A weboldalon SimplePay bankkártyás fizetés is lehetséges, melyről a szamlazz.hu rendszerén keresztül készítünk automatikus számlát.
A rendszer SMS emlékeztetőt küld a vendégnek a foglalt időpont előtt 24 órával, hogy senki ne feledkezzen meg a foglalásáról.

2017-2023 | Black Sheep Barber Shop - DownTown Razor Kft
Nézd meg élőben: https://www.blacksheep-barbershop.hu/

Black Sheep Barber Shop logó tervezésA Black Sheep Barber Shop logóját szerettük volna vintage stílusban megtervezni, amelyben a bárány embléma mellett, két a barber shophoz kapcsolódó borotva is helyt kapott.

Színei tekintetében pedig a minőséget kifejezve egy arany szín a fő arculati szín, emellett pedig egy sötét szürkére esett a választásunk.

Elkészítettük a weboldalukat, valamint a névjegykártyájukat egyaránt.

Black Sheep Barber Shop weboldal tervei

reszponzív weboldal és időpontfolgaló rendszer fejlesztése

időpontfogaló rendszer - egyedi fejlesztés

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024