Buson

A Buson különböző járművek bérlésével illetve buszos utazások szervezésével foglalkozó cég, akiknek weboldalt terveztünk és fejlesztettünk.

Arculatot is terveztünk számukra, amelynél a legfőbb szempontok a letisztultság, modernizmus illetve egy új perspektíva bemutatása volt, aminek hatására a cég el tud különülni a konkurens szolgáltatóktól az ügyfelek szemében. Az arculat sajnos végül nem valósult meg, de a weboldal kialakításánál ugyanezeket az elveket követtük.
 

2020 | BusON Logistic Kft. - Hanák Zsófia
Nézd meg élőben: https://buson.hu/

BUSON logó terv A logótervezésnél szerettünk volna elrugaszkodni a hasonló cégek által használt megszokott grafikai elemektől, és egy új perspektívát mutatni a cég legfőbb munkaköri eszközéről, a buszokról. Semmiképp nem hagyományosan akartuk megjeleníteni a buszokat, ezért egy grid rendszert alakítottunk ki a buszokban elhelyezett ülések rendszeréről, majd abból alakítottunk ki egy logót. 

Arculati betűtípusnak a Montserrat fontot használtuk, ami egy talpatlan, igényesen megszerkesztett betűtípus. Egyszerűsége és letisztultsága által remek összhangot alkotott a logóval.

Végül nem az általunk tervezett arculatot választotta a cég, így a weboldalhoz az alábbi megadott arculati színeket alkalmaztuk. A cégtől kapott logóhoz pedig jobban illeszkedett egy kerekdedebb betű, ezért a weboldalhoz a Nunito fontot választottuk.

Buson weblap design, fejleszts

Buson grafikus arculattervezés

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024