Buson

A Buson weboldal különböző járművek bérlésével illetve buszos utazások szervezésével foglalkozó cég, akiknek weboldalat terveztünk, és fejlesztettünk illetve terveztünk számukra egy arculatot is amely sajnos végül nem valósult meg. Az arculat tervezésénél a legfőbb szempontok a letisztultság, modernizmus illetve egy új perspektíva általi bemutatás volt. Amely hatására a cég arculata el tud különülni a konkurencia arculataitól. 
 

Várható publikálás 2020. augusztus | Buson.hu Kft - Hanák Zsófia
Nézd meg élőben: https://buson.hu/

A logótervezésnél szerettünk volna egy új perspektívát mutatni a cég legfőbb munkaköri eszközéről, tehát a buszokról. Szerettük volna elkerülni a hagyományosan megjelenített buszokat. Ezért egy grid rendszert alakítottunk ki a buszokban elhelyezett ülések rendszeréről, majd abból alakítottunk ki egy logót. 

Arculati betűtípusnak a Montserrat fontot használtuk, ami egy talpatlan szépen megszerkesztett betűtípus. 
Ami egyszerűségével és letisztultságával remekül illeszkedett a logóhoz. Azonban a végül kapott logóhoz jobban illeszkedett egy kerekdedebb betű, ezért a weboldalhoz a Nunito fontot alkalmaztuk. 
Végül nem az általunk tervezett arculatot választotta a cég, így a weboldalhoz az alábbi megadott arculati színeket alkalmaztuk.

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2021