Zonix Társasházkezelő

A Zonix Társasházkezelő tulajdonosa lakóparkok és társasházak közös képviseletével foglalkozik immár több, mint 18 éve és ezalatt megtanulta, hogy a legfontosabb érték a közös elhatározás. Sárközi Zoltán 10 éve ügyfelünk és ismét a Raccoon Lab csapatát bízta meg új vállalkozása arculatának és weboldalának tervezésével, fejlesztésével kapcsolatban. 

2023 | Zonix Group
Nézd meg élőben: https://zonix.hu

Az arculat kialakításánál figyelembe vettük, hogy tükrözze a cég értékrendjét, amely a kiemelkedő szaktudásra, a magas szintű kommunikációra, megbízhatóságra és stabilitásra épül.

Az embléma minimalista és letisztult formavilága a stabilitást tükrözi, a színek és a tipográfia a cég profizmusát, megbízhatóságát sugallja. A kék és a szürke a komolyságot, professzionalizmust jelenti.

A weboldalon is megtalálhatók az arculati elemek, a logó és a kék szín, emellett kiegészítő színként megjelenik a szürke is. A kék és a szürke szín összhangja a minimalista, modern webdesign elemekkel ötvözve tükrözi a cég komolyságát, eleganciáját, ezáltal profizmust, magas minőséget sugall. 

 

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024