Üdv, mi vagyunk a Raccoon Lab

A Raccoon Lab egy 100%-ban magyar tulajdonú, a nemzetközi trendekben is nagy tapasztalattal bíró, innovatív és dinamikusan fejlődő független kreatív kommunikációs ügynökség, amely hazai és külföldi projektekben is megállja a helyét.

A piacon egyedülálló ár-érték aránnyal rendelkező, partneroptimalizált online és offline média, design és kommunikációs szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére, mindenkor a legmagasabb minőséget biztosítva.

Fontos számunkra, hogy mindig élményszintű, valódi értéket képviselő, naprakész és egyben időtálló megoldásokkal tudjunk ügyfeleink rendelkezésére állni, legyen szó akár arculattervezésről, grafikai tervezésről vagy márkaépítésről, weboldal készítésről vagy integrált kommunikációs kampányról.

Kreatív munkatársainkat a cégünk és a projektjeink sikere iránti erős elkötelezettség vezeti. Tulajdonosi szemléletben, egymással és ügyfeleinkkel is partneri közösségben dolgozunk, és hiszünk abban, hogy ennek valamint szakmai felkészültségünknek köszönhetően középtávon a kreatív piac meghatározó szereplőivé válhatunk.

A Raccoon Lab magasan képzett, tapasztalt csapata jól ismeri és érti a 21. század hazai piaci követelményeit, trendjeit, lehetőségeit, így a nagyvállalatok mellett a mikro-, kis-, és középvállalkozások számára is hatékony, megbízható és szerethető megoldásokat nyújt. 

Ügyfeleink rendszerint pozitívan emelik ki az együttműködésünkkel kapcsolatban, hogy képesek vagyunk az Ő fejükkel gondolkodni, belehelyezni magunkat az Ő tevékenységükbe és helyzetükbe. Ezt ötvözve a mi tudásunkkal, tapasztalatunkkal valóban azt kapják, amire szükségük van, gyakran túlmutatva azon, amit eredetileg kértek. Ennek köszönhetően üzletük sikerét még hatékonyabban segítjük:

  • növeljük ügyfeleink termékeinek, szolgáltatásainak eladhatóságát olyan ötletekkel és eszközökkel, amelyekre sokan nem fordítanak figyelmet, pedig pénzben mérhető plusz eredményt hoznak;
  • mind a megrendelőink, mind az ő ügyfeleik életét megkönnyítő megoldásokra teszünk javaslatot;
  • komplex kreatív szolgáltatóként megbízóink valamennyi kommunikációs csatornáját és megjelenését egységessé, modernné és vonzóvá varázsoljuk.

Értékelvű vállalatként büszkék vagyunk arra, hogy már több mint száz ügyfelünk választott bennünket hosszú távú partnerként.

Raccoon Lab Raccoon Lab

MUNKATÁRSAINK

Gábor

CEO

Anna

Graphic designer

Ági

Graphic designer

Dani

Senior backend developer

Peti

Frontend developer

Leó

Junior backend developer

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024