Üdv, mi vagyunk a Raccoon Lab

Mi a Raccoon Lab csapata célunkként tűztük ki, hogy egy 100%-ban magyar tulajdonú, a nemzetközi trendekben is nagy tapasztalattal bíró innovatív és dinamikusan fejlődő független kreatív kommunikációs ügynökséget hozhassunk létre, mely Magyarországon és külfödön is jelen van.

Társaságunk a nyugati irányelveket követve, elkötelezettebbé téve kreatív munkatársainkat, tulajdonosként vesznek részt a vállalkozás életében. Hiszünk abban, hogy lojális, partneri és baráti közösségként sikeresebben, stabilabban tudunk a kreatív piac meghatározó részévé válni.

A piacon egyedülálló ár-érték aránnyal rendelkező partneroptimalizált online és offline média, design és kommunikációs szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére, mindenkor a legmagasabb minőséget biztosítva.

Fontos számunkra, hogy élményszintű, értékorientált, időtálló megoldásokkal tudjunk ügyfeleink rendelkezésére állni. A legújabb online és offline média-, és marketing portfólióval állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó akár brand-, arculat-, vagy márkaépítésről, honlaptervezésről, vagy integrált kommunikációs kampányról.

A Raccoon Lab kreatív, dinamikus, magasan képzett csapata a 21. század hazai piaci követelményeit, trendjeit, lehetőségeit ismerve és megértve a nagyvállalatok mellett a mikro-, kis-, és középvállalkozások számára is hatékony és megbízható megoldásokat nyújt. Célunk, hogy korszerű marketing és design eszközeinkkel elősegítsük és a lehető legsikeresebbé tegyük a vállalkozások üzletmenetét. 

Értékelvű vállalatként büszkék vagyunk arra, hogy több mint száz ügyfelünk választott bennünket hosszú távú partnerként.

Minden jog fenntartva 2014 - 2020