A céges weboldal készítés összetettebb folyamat, mint gondolnánk

Egyes kutatások szerint az agyunk egy másodperc töredéke alatt hoz ítéletet az általunk érzékelt vizuális tartalmakról. Egy céges weboldalnak éppen ezért már a legelső pillanatban pozitív benyomást kell keltenie. Ezt az arculat kialakításának és a honlap elkészítésének teljes folyamata során szem előtt kell tartani.

A céges honlapkészítés nem csupán kódolási feladatokkal jár

Téved az, aki azt gondolja, hogy az igényes és professzionális webfejlesztés egyszerű kódolási feladat, melyet akárkire rábízhatunk, aki bármennyit is konyít a programozáshoz. Egy szakszerűen felépített céges weboldalnak több fontos kritériumnak is meg kell felelnie. Nem elég, ha az alapvető funkcióit ellátja, hiszen az igényesen megfogalmazott, keresőoptimalizálási szempontokat is figyelembe vevő szövegek, az rendezett és egységes megjelenés, valamint 21. századi technológiai megoldások alkalmazása nélkül ma már szinte lehetetlen érvényesülni az online térben.

Partneroptimalizált megoldások

Az egyedi weboldal készítéssel esetenként teljes arculattervezés jár együtt, mely gyakran magában foglalja a logó megalkotását vagy modernizálását és a céghez legjobban illő színasszociációkat kiváltó kompozíciók megtalálását. A webfejlesztést és a grafikai tervezést sok esetben különböző szolgáltatók végzik, és a köztük való kommunikáció nehézségei szükségtelenül hosszúra nyújthatják a honlap elkészítésének folyamatát. A Raccoon Lab online és offline média, dizájn és kommunikációs szolgáltatásokkal is a partnerei rendelkezésére áll, így az arculattervezés, a grafikai munkálatok, a márkaépítés és a weboldalkészítés egy helyen, profi csapat közreműködésével valósulhat meg nálunk. Ezáltal ügyfeleink valamennyi kommunikációs csatornája egységes lesz, és a 21. századi ízlésnek, elvárásoknak megfelelően kerül kialakításra.

Modern weboldal készítése ügyfélközpontú szemlélettel

A Raccoon Lab csapatát magasan képzett, tapasztalt munkatársak alkotják, akik jól ismerik napjaink piaci követelményeit, trendjeit, lehetőségeit, és erősen elkötelezettek a projektjeink sikere iránt. Ügyfeleinkkel partneri közösségben működünk együtt, képesek vagyunk az ő fejükkel gondolkodni és szakértői szemszögből megközelíteni a tevékenységi körükhöz vagy éppen kifejezetten a cégükhöz köthető egyedi igényeket, problémákat. Ennek köszönhetően ők azt a valós szükségleteiknek megfelelő arculatot, weboldalt kapják tőlünk, mely gyakran még felül is múlja az előzetes elképzeléseiket. 

Raccoon Lab online és offline marketing csapata

Munkatársaink gyors és hatékony működésű „Ready-to-web” technológiára optimalizált szerverekkel dolgoznak, melyek nagy látogatottságú rendszerek követelményeinek is eleget tesznek. Honlapjaink böngészőbarát felépítése lehetővé teszi, hogy ügyfeleinket könnyen és gyorsan megtalálják leendő partnereik, vásárlóik. A weboldal vagy webáruház készítése során emellett arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy átlátható és felhasználóbarát kezelőfelületeket alakítsunk ki. 

Ismerje meg naprakész és időtálló megoldásainkat! Tekintse meg referenciánkat vagy kérje egyedi ajánlatunkat!

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024