Global Protect

A Global Protect Hungary egy magyarországi vezető kiberbiztonsági cég, amely magas színvonalú, komplex megoldásokat kínál az informatikai védelem terén. Szolgáltatásaik közé tartozik a hálózatbiztonság, adatvédelem, felhőbiztonság és az incidenskezelés. Szakértő csapatuk mélyreható tapasztalattal rendelkezik a legújabb fenyegetések azonosításában és elhárításában, így biztosítva ügyfeleik számára a legmagasabb szintű biztonságot és nyugalmat a digitális világban. Megtiszteltetés volt, hogy új, modern, arculatukat, motion alapú weboldalukat mi tervezhettük és készíthettük el.

2024 | Global Protect Hungary Kft
Nézd meg élőben: https://globalprotect.hu

 

Az arculattervezés és weboldal készítés során az volt a célunk, hogy a globalprotect.hu modern és professzionális megjelenést kapjon, amely tükrözi a cég hozzáállását és elkötelezettségét a kiberbiztonság iránt.

 

A webdesign tervezése során olyan letisztult dizájn megalkotása volt a cél, ami látványos, kifejezi a "bulletproof" megoldás lényegét és megkönnyíti a navigációt és az információk gyors elérését.

Harmonikus szín- és grafikai elemeket úgy állítottuk össze, hogy bizalmat és hitelességet sugározzanak és könnyen emészthető legyen informatikai szakember (kiemelt célcsoport) számára. 

Raccoon Lab - Minden jog fenntartva 2014 - 2024